22. КОНГРЕС СТОМАТОЛОГА СРБИЈЕ - 10.11-11.11.2023. године, хотел "Мона Плаза" Београд

4. септембар 2023.

Поштовани чланови СКС,

Велико нам је задовољство да вас обавестимо да ћe Стоматолошка комора Србије y сарадњи са Стоматолошким факултетом Универзитета у Београду организовати 22.КОНГРЕС СТОМАТОЛОГА СРБИЈЕ 10.11-11.11.2023. године, у хотелу "Мона Плаза" Београд.

Здравствени савет Србије акредитовао програм Конгреса под акредитационим бројем:  

 V-1807/23-II - са 10 бодова за учеснике скупа.

Планирано је да се Конгрес ове године одржи у комбинованом (hybrid) моделу те ћe одређени број посетилаца моћи да присуствује Конгресу уживо у хотелу Мона Плаза у Београду, а остали учесници ћe моћи да Конгрес прате преко online платформе у форми вебинара.

Taкођe и у сарадьи са Kлиником за Стоматологију Војводине, Стоматолошка комора Србије је домаћин пратећег Међународног симпозијума Стоматолога Војводине и сарадника који ћe бити одржан у onlajn облику и можете га пратити преко интернет платформе на званичном сајту Конгреса, 8.11.2023.-9.11.2023.године.

Обавештавамо Вас да уколико сте били учесник на Међународном симпозијуму Стоматолога Војводине и сарадника који је одржан  дана 31.03. и 01.04.2023.године у Новом Саду, уживо у  ул. др Зорана Ђинђића бр.1 или преко online платформе и том приликом остварили укупно 12 бодова,  наведени Симпозијум можете пратити online, али бодови са Симпозијума Вам се не могу признати јер су Вам за исти скуп већ евидентирани.

Скуп је акредитован у виду 2 симпозијума са акредитационим бројевима:

V-1733/23-II  тема: Дијагностички и терапијски принципи у стоматологији 1-6 бодова

V-1734/23-II  тема: Дијагностички и терапијски принципи у стоматологији 2-6 бодова

И ове године очекуjе се присуство преко 2000 учесника из Србиjе, земаља из региона, али и целог света, а на Конгресу ћe учествовати и велики број позваних предавача и врхунских стручњака из Србије и из иностранства.

Стоматолошка комора Србиjе ћe, као и до сада, уз популарну цену котизације обезбедити висок стручни и научни ниво Конгреса.

Обавештења и информације о програму, праћењу онлајн скупова, учешћу и котизацацијама за Конгрес можете наћи на званичном сајту Конгреса- https://kongresstomatologasrbijesks.rs/ или на званичним Instagram i Facebook страницама СКС.

Пријаву за учешће на 22.Конгресу стоматолога Србије и пратећем online Међународном симпозијуму Стоматолога Војводине и сарадника, можете урадити директно преко линка: https://infozonet.in.rs/KongresStomatologa2023/registration.php

 

Ваша Стоматолошка комора Србије