ПОНУДА КОМПАНИЈЕ ЕСЕНСА ЗА ЧЛАНОВЕ СКС

2. мај 2020.

Поштовани чланови  Стоматолошке коморе Србије,

Стоматолошка Комора Србије је у сарадњи са компанијама Фармалогист и Есенса, које су још једном показале да су поуздан партнер и пријатељ Стоматолошке коморе Србије обезбедила део заштитне опреме.

У прилогу Вам достављамо списак заштитне опреме, биоцида и дезинфекционих средстава из асортимана компаније Есенса, као и ценовник са велепродајним (цена без ПДВ-а) и малопродајним ценама (МПЦ- цена са ПДВ-ом).

За наше чланове  обезбеђене су, између осталог и заштитне маске (маска заштитна анатомска A1 и маска епидемиолошка KN95 A1) у довољним количинама, по ценама приказаним у табели у прилогу.

**Потребе за овим производима стоматолошка ординација доставља попуњавањем колоне ‘’количина’’ у EXCEL табели која је у прилогу  на мејл адресе: ana.miljkovic@esensa.co.rs или jelena.nikolic@esensa.co.rs. Уколико су вам потребне додатне информације,  контактирајте др стом. Јелену Николић из компаније Есенса на телефон  064/820-8155.

Плаћање може  да се изврши профактуром или поузећем, приликом преузимања робе од брзе поште. Уколико робу плаћате профактуром, на фактури се на велепродајну цену (ВПЦ) исказује 20% ПДВ-а, на коју имате право одбитка.

Такође, робу можете поручити и као физичко лице. У том случају роба се фактурише по малопродајној цени (МЦ)  и немате право на одбитак ПДВ-а, већ се плаћа пуна малопродајна цена ( МПЦ ).

Приликом слања поруџбине потребно је да наведете начин плаћања.

Уколико робу поручујете као ординација, а не као физичко лице, протребно је да доставите следеће податке:  

  • Назив ординације:
  • Адреса и адреса испоруке:
  • ПИБ:
  • МБ:
  • Контакт особа:
  • Тел:

ВАША СТОМАТОЛОШКА КОМОРА СРБИЈЕ

Дезинфекциона средства ЕСЕНСА доо

Преузмите документ (5660.3 KB)

Есенса ценовник заштитна опрема и дезифицијенси

Преузмите документ (12.28 KB)