АПЕЛ КОЛЕГАМА У ИНОСТРАНСТВУ

23. мај 2014.

Молим Вас да у име коморе покренете своја лична познанства са колегама у иностранству, а у циљу реализације дописа који је у прилогу овог обавештења. Било да се ради о стручним коморама или појединцима, свака помоћ из дијаспоре је добродошла нашим колегама у тешкој материјалној ситуацији, која је угрозила опстанак њихових породица.

Обавештење о отварању рачуна за уплату новчаних донација

22. мај 2014.

Обавештавамо Вас да је Стоматолошка комора Србије отворила рачуне код „Комерцијалне банке" а.д., Београд, за уплату новчаних донација, на име солидарне помоћи настрадалима у елементарној непогоди – поплава. Ова средства ће бити наменски коришћена, по степену приоритета, за чланове СКС, као и за остало становништво, из угрожених подручја.

Информација о отказивању седнице Скупштине СКС заказане за 24.05.2014. године

20. мај 2014.

Због ванредне ситуације коју је прогласила Влада Републике Србије , председник Скупштине СКС проф. др Никола Бурић донео је одлуку да се даљњег одложи одржавање седнице Скупштине СКС, заказане за 24.05.2014. у 10.30. у „Галеници а.д." у реструктурирању.

Обавештење

19. мај 2014.

Обавештавам Вас да је у току је отварање посебног подрачуна Коморе на који ћете моћи да извршите новчане уплате за помоћ лицима настрадалим од поплава.

АПЕЛ ЧЛАНОВИМА СКС ЗБОГ ПОПЛАВЕ

19. мај 2014.

Чланови СКС, Апелујем на Вас, да се у складу са својим могућностима, активно прикључите акцији помоћи становновништву угроженом катастрофалним поплавама, које су зедесиле Србију.