ОСИГУРАЊЕ

7. октобар 2016.


 

Погодности за чланове Стоматолошке коморе Србије!


 

 

 

 

 

 

UNIQA осигурање чланица је једног од водећих осигуравајућих концерна, аустријске UNIQA групе, с традицијом пословања дугом 200 година. Тренутно послује на 19 тржишта Централно-Источне Европе и има 10 милиона клијената, са којима је закључено више од 19,5 милиона уговора. УНИQА осигурање је, током десет година постојања на српском тржишту осигурања, препознатљива као модерна и иновативна компанија с изузетно професионалним односом према својим клијентима. Наш главни задатак је да ову репутацију одржимо и постанемо лидер у области услуге коју пружамо. Деценија сталног напретка и највећег раста у индустрији осигурања, врхунског квалитета у пословању и посвећености сервисирању клијената и брзини у исплати штета, резултирала је бројним наградама као што су „Корпоративни Супербренд за 2015/2016“, „Фирма од поверења 2016“, као и најбоље осигурање за 2012. годину по мишљењу престижног лондонског магазина „World Finance“.
 

Осигурање вам даје могућност да се радујете ситницама које чине ваш живот лепшим и безбрижно уживате у сваком дану проведеном са својим најближима.
 

Зато нам је веома драго да вас информишемо да су у периоду од 1. новембра 2017. до 1. новембра 2018. године сви лиценцирани стоматолози, чланови Стоматолошке коморе Србије осигурани од професионалне одговорности за штете причињене трећим лицима и на имовини трећих лица. Под овим се подразумева осигурање од ризика за време док обављате своју професионалну делатност. Више о условима овог осигурања можете да прочитате у Информацијама за уговарача и осигураника осигурања као и у условима осигурања.
 

Захваљујући сарадњи са Стоматолошком комором Србије, UNIQA осигурање је свима вама омогућило да закључите и своје личне полисе осигурања уз значајне попусте:

  • 10% попуста на осигурање домаћинства (куће или стана)
  • 15% попуста на путно осигурање
  • 15% попуста на каско осигурање.


Ове попусте можете да реализујете у свим пословницама UNIQA осигурања.
 

Осигурање представља улагање у будућност. Уз овакву сигурну инвестицију себи и својим најмилијима омогућавате безбрижнији и једноставнији живот.
 

UNIQA као ваш поуздани партнер на пољу осигурања, нуди вам разноврсне полисе осигурања како животног, тако и осигурања ваше имовине, аутомобила, здравственог, али и путног осигурања. Статус лидера у иновативности на тржишту осигурања, потврђује и чињеница да смо полисе прилагодили потребама сваког човека, али и приближили свој сервис на корак ближе клијентима. Путем нашег вебсајта већ можете купити полису путног осигурања у иностранству, док је наш Контакт центар ту 24 сата недељно, 7 дана у недељи за све неопходне информације.
 

Честитамо, учинили сте први корак ка сигурној професионалној будућности! Размислите, можда је сада право време да и остале аспекте свог живота препустите сигурним рукама UNIQA осигурања.
 

У току је избор за добијање најбољег понуђача за осигурање од струче грешке за период 2018-2019. године.

 

Информације за уговарача и осигураника осигурања као и у условима осигурања

Преузмите документ (178.71 KB)

Општи услови за осигурање од одговорности из обављања лекарске стоматолошке делатности

Преузмите документ (1238.66 KB)

Обавештење о потписивању Осигурања у периоду 2017-2018. година.

Преузмите документ (18.76 KB)

UNIQA - Процедура о начину пријаве штета

Преузмите документ (59.81 KB)

Додатне опције за осигуранје

Преузмите документ (153 KB)