МОГУЋНОСТ НАБАВКЕ ЗАШТИТНЕ ОПРЕМЕ ЗА ЧЛАНОВЕ СКС ПО ВП ЦЕНИ

3. април 2020.

Поштовани чланови  Стоматолошке коморе Србије,

Свесни смо да се налазимо у временима када морамо да покажемо висок степен одговорности, сачувамо здравље и здраво пословање. Важно је да се међусобно разумемо и подржавамо. Стоматолошка Комора Србије је у сарадњи са компанијама Фармалогист и Есенса, које су још једном показале да су поуздан партнер и пријатељ Стоматолошке коморе Србије обезбедила део заштитне опреме.

У прилогу достављамо Вам асортиман дезифицијенаса (комерцијална- мала паковања),  као и већа паковања прилагођена потребама здравствених установа, са великопродајним  ценама.

У понуди су и прегледне рукавице (цена једне рукавице креће се од 10РСД до 15РСД - у зависности од произвођача), док заштитних маски, тренутно нема за продају. Чим маске буду доступне одмах ћемо Вас обавестити.

У циљу обезбеђења довољне количине ових артикала за чланове наше Коморе, молимо Вас да до понедељка (06.04.2020.године до 10х) пошаљете на е-маил адресу office@stomkoms.org.rs, које су ваше потребе за овим производима. С обзиром да  су ово тренутно високофреквентни производи потебно је да количине буду резервисане на време. Зато је важно да испоштујете дефинисане рокове.

Како ће заштитна опрема бити испоручивана на адресу (адреса ординације или адреса становања), молимо Вас пошаљете и следеће податке:

  1. Назив ординације
  2. Име, презиме и број мобилног телефона особе која ће преузети робу
  3. Адреса ординације/ места испоруке
  4. Е-маил адреса
  5. Попуњене табеле са потребним количинама производа

 Плаћање ће бити поузећем, приликом преузимања робе.

Такође, у одвојеном документу пошаљите нам ваше потребе за заштитиним маскама, визирима и заштитним оделима за једнократну употребу јер покушавамо да Вам и то обезбедимо.

ВАША СТОМАТОЛОШКА КОМОРА СРБИЈЕ

Списак биоцида дезифицијенаса - комерцијална паковања

Преузмите документ (14.95 KB)

Списак биоцида дезифицијенаса - већа паковања за ЗУ

Преузмите документ (14.3 KB)