Стоматолошка комора Србије у сарадњи са Стоматолошким факултетом Универзитета у Београду организује 19. КОНГРЕС СТОМАТОЛОГА СРБИЈЕ (1-4. 10. 2020. године, Београд, Србија)

17. јули 2020.

Поштоване колеге,

Велико нам је задовољство да вас обавестимо да ће Стоматолошка комора Србије у сарадњи са Стоматолошким факултетом Универзитета у Београду организовати:

19. КОНГРЕС СТОМАТОЛОГА СРБИЈЕ (1-4. 10. 2020. године, Београд, Србија)

Здравствени савет Србије акредитовао је 19. Конгрес стоматолога Србије под акредитационим бројем: В-1455/20-II и пратеће скупове у оквиру Конгреса (претконгресни међународни симпозијум „Дечија и превентивна стоматологија–практично и конкретно” под акредитационим бројем: В-1454/20-II и постконгресни међународни симпозијум – „Sinergija 3.0” под акредитационим бројем: В-1456/20-II ) са укупно 22 КМЕ бода.

Конгрес ће се, први пут на овим просторима, одржати преко онлајн платформе - у форми вебинара.

И ове године очекује се да ће се пријавити више од 2000 учесника из Србије и земаља региона, а на Конгресу ће учествовати и велики број позваних предавача и врхунских стручњака из Србије и иностранства.

Стоматолошка комора Србије ће, као и до сада, уз популарну цену котизације обезбедити висок стручни и научни ниво Конгреса.

Позивамо Вас да узмете учешће на Конгресу и пратећим скуповима и стручно и професионално допринесете овој манифестацији, значајној за будућност стоматологије у Србији.

Учешће и регистрацију за Конгрес можете извршити преко сајта 19.Конгреса стоматолога Србије, кликом на линк https://www.stomkongres2020.rs/

Ваша Стоматолошка комора Србије


Сертификати за све скупове у склопу Конгреса преузмите преко линка у наставку

Сертификати 19. Конгрес стоматолога Србије