УПУСТВО ЗА ПРИСТУП ЕВИДЕНЦИЈИ БОДОВА КМЕ НА САЈТУ СТОМАТОЛОШКЕ КОМОРЕ СРБИЈЕ

21. април 2017.


Поштовани чланови,

Сада имате могућност провере евидентираних бодова континуиране медицинске едукације и путем wеб странице Стоматолошке коморе Србије и то на следећи начин:

Отварањем странице на сајту СКС www.stomkoms.org  изаберите Икону „ЧЛАНСТВО“ а потом у оквиру падајућег менија са леве стране изаберете Икону „БОДОВИ КМЕ И ЗАДУЖЕЊА ЧЛАНАРИНЕ“.

Уласком на поменуту икону биће Вам понуђено да упишете своју Е-Маил адресу, с том напоменом да можете користити само ону е-маил адресу коју сте као такву пријавили приликом доставе података у бази  Коморе.

Након уписа Е-маил адресе изаберите опцију „Заборавили сте шифру"?

Након неколико минута, на Вашу Е-маил адресу добићете линк за ресетовање шифре.

Кликните на „Reset Password

Поново  упишете своју Е-Маил адресу у оквиру горе поменуте иконе, а потом упишите у поље „Password“ шифру коју сами одредите. Потом потврдите исту шифру у пољу „Confirm Password“.

На крају поново притисните поље „Reset Password“ да би Вам се отворила страница на којој ћете моћи да проверите остварене бодове КМЕ.

Обавезно, шифру коју сте унели запамтите да би могли да је користите приликом сваке наредне регистрације на страници евиденције бодова КМЕ.

За сва додатна питања у вези отварања налога можете позвати контакт телефон 069/1421-310.

Уколико провером установите да нису евидентирани сви бодови КМЕ, онда позовите службенике у Вашем огранку СКС како би иста евиденција била извршена, односно како би добили упуства за упис неевидентираних бодова КМЕ.

Бодове КМЕ и задужења чланарине можете видети кликом овде.

Ваша,

 Стоматолошка комора Србије