Бесплатно предавање на тему „Машинска инструментација канала корена-основе“, у суботу 30.03.2024. год., за чланове Огранка за подручје града Београда

20. март 2024.

Поштовани чланови Огранка за подручје града Београда,
 
Извршни одбор Огранка за подручје града Београда Стоматолошке коморе Србије организује за чланове уписане у Именик доктора стоматологије Огранка за подручје града Београда бесплатно предавање на тему „Машинска инструментација канала корена-основе“, у суботу 30.03.2024. год. у просторијама Седишта Стоматолошке коморе Србије, Београд, ул. Макензијева 81 са почетком у 10 часова. Предавач је Доц. др Татјана Савић-Станковић.
 
Број полазника је ограничен првих 35 пријављених чланова из Огранка за подручје града Београда стичу право да учествују на предавању, о чему ће потврду добити на мејл адресу.
 
 
Пријаву за предавање можете послати на мејл адресу: : ogranak.bg@stomkoms.org.rs
 
Приликом пријављивања молимо Вас да оставите име, презиме и број лиценце.
 
Пријавe можете слати закључно са 27.03.2024. до 16 часова. Непотпуне пријаве и пријаве послате ван назначеног термина неће се разматрати. 
 
 
Напомена: Због ограниченог броја полазника, о новим датумима организовања истог предавања бићете благовремено обавештени.
Извршни одбор Огранка за подручје града Београда Стоматолошке коморе Србије ће и у наредном периоду огранизовати и друге видове континуиране едукације, бесплатно за своје чланове.
 
УНАПРЕДИТЕ СВОЈЕ ЗНАЊЕ!
 
ВАША СТОМАТОЛОШКА КОМОРА СРБИЈЕ