ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА БРАНКА АНТИЋА

26. децембар 2023.

Поштовани чланови Стоматолошке коморе Србије,

Стоматолошка комора Србије је у сарадњи са хуманитарном организацијом „Српска солидарност“ организовала пружање помоћи социјално угроженом становништву које живи у енклавама јужне покрајине, Косово и Метохија.

Стоматолошка комора Србије је опремила три стоматолошке ординације у енклавама Велика Хоча, Косовска Каменица и Ропотово и на тај начин омогућила да се запосле доктори стоматологије, чланови Стоматолошке коморе Србије. Такође смо у 2023. години учествовали у набавци стоматолошке опреме и материјала за нову дечију ординацију у Косовској Витини.

До сада је Стоматолошка комора Србије у сарадњи са хуманитарном организацијом „Српска солидарност“ учествовала и организовала велики број хуманитарне помоћи за наш народ на Косову и Метохији и том приликом даривала ђацима школски прибор за почетак нове школске године као и новогодишње пакетиће за малишане. Данас је помоћ потребна нашем сараднику и можемо рећи нашем драгом пријатељу, оснивачу хуманитарне организације „Српска солидарност“ Бранку Антићу.

Бранко се већ 2,5 године бори са тешком болешћу  и његово се здравствено стање у последње време погоршало. Бранко је по занимању таксиста а  како због болести не може  обављати свој посао, финансијска помоћ му је преко потребна. Подсећања ради, за време COVID-19  Бранко Антић је организовао акцију бесплатног превоза за све здравствене раднике, те су он и његове колеге таксисте бесплатно превозили све здравствене раднике на територији града Београда.

Бранко је тада несебично помагао свим нашим здравственим радницима, те је ово прилика да и ми Бранку помогнемо да преброди тешку финансијску ситуацију и избори се са тешком болешћу.

Уз сагласност Бранка Антића достављамо Вам инструкције за динарска и девизна плаћања.

 

БРАНКО АНТИЋ

Ул. Даринке Радовић 18, Београд,Србија

Динарски рачун

340-00000032343819-95 Ерсте банка

 

Девизни рачун инструкције за уплате

SWIFT CODE:GIBARS22

IBAN RS35340000100006435293

Name Brank Antic

ADDRESS: Darinke Radovic 18, Beograd,Srbija